Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

Salon B Arnhem


BEEKSTRAAT 68, 6811 DW ARNHEM (tegenover politiebureau)

026 4464146

arnhem@salonb.nl

PRIJSLIJST:

salon-B-prijslijst-2017
DSCN7103 Arnhem-shine DSCN7224 Arnhem-style DSCN7106 DSCN7112 DSCN7124 DSCN7130

OPENINGSTIJDEN:

Maandag 11:00 - 20:00
Dinsdag 09:00 - 20:00
Woensdag 09:00 - 20:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 18:00


Onder de 20 jaar? Op maandag, dinsdag, woensdag en op donderdag tot 17 uur krijg je 20% korting! *Niet geldig op extensions/verlengingen en producten (t/m 19 jaar).


HAARSTYLISTEN:


Bobby

Bobby van Dick
Haarstylist Salon B Arnhem

Wat mij inspireert...
Trends, fashion, muziek, de natuur maar ook het terugkeren van trends met een nieuw sausje. Ook mijn collega's inspireren mij: we zijn met een sterk team in Arnhem en doen het echt samen! Het is heerlijk om te brainstormen en elkaar feedback te geven zodat we blijven groeien. Ik geniet er elke dag weer van om mooie dingen te maken!

Mijn specialiteiten...
Ik ga graag samen met mijn gast op zoek naar hun eigen identiteit. Wat is de juiste look voor jou? Is dat undone, meer edgy of juist silky smooth hair? Graag brainstorm ik hierover met jou en zoek de juiste behandeling. Hierbij geef ik je ook graag advies over de producten zodat jij jouw look mooi kan finishen en behouden. Lijkt dit je wat? Bel dan voor een adviesgesprek. Tot snel! Greetz Bobby


Floor

Floor Konings
Haarstylist Salon B Arnhem

Waar ik blij van word…
Iedere dag met heel veel nieuwe energie en inspiratie naar mijn werk te kunnen gaan. En al deze inspiraties te delen met mijn klanten zodat ze altijd mooi, nieuw haar krijgen. Helemaal op maakt gemaakt haar maken dat matcht met de persoonlijke uitstraling van de klant: daar word ik blij van!

 

Wat mij inspireert…
Ik haal mijn inspiratie vooral uit fashionbladen zoals de Vogue en internet en dit vertaal ik weer naar de salon. Zo blijf ik altijd up-to-date van alles wat er om mij heen gebeurd.Een andere grote inspiratiebron voor mij, zijn mensen uit het buitenland.Al die verschillende soorten mensen, daar kan ik altijd onwijs veel inspiratie uithalen.
 

Fotografie: Sanne Grasdijk
Haar: Floor Konings
Make-up: Jessica Scholten
 


Gwen

Gwen van Ooijen
Haarstylist Salon B, Arnhem


Waar ik blij van word... 
Klanten die mijn stoel verlaten met een mooie totaal creatie, dat zowel de coupe en kleur samen matchen.  Dat ik jou als klant kan verbazen en blij kan maken met mijn creatie, waardoor je weer bij mij terug komt in de salon. Ook wordt ik gelukkig van een team vol passie om mij heen. Deze twee dingen samen zorgen ervoor dat ik elke dag met veel enthousiasme naar me werk toe ga.  

Mijn specialiteiten zijn...
Fijn highlighten is één van mijn specialiteiten. Ik vind het mooi om met verschillende tinten te werken. Belangrijk hierbij vind ik dat het haar gezond blijft, waardoor kleuren mooi helder en fris blijven. Daarbij is de shinezone mijn favoriete plek om jou als klant helemaal tot rust te laten komen. 
Iets wat ik ook helemaal geweldig vind en wat ik zeker als mijn specialiteit zie, zijn KRULLEN!:) Ik knip veel op droog haar, zodat ik precies de valling van je krul kan zien en zo het beste je haar op maat kan maken. 
Wat ik verder heel belangrijk vind, is het totaal pakket geven. Een goed advies, wat bij jou als persoon past. Dit in zowel coupe, kleur en producten.  

Waar ik trots op ben... 
Dat ik nu als zelfstandig ondernemer begin. En dat ik zoveel passie heb voor mijn werk, dat ik hierdoor elke dag weer met een glimlach naar mijn werk toe ga. 

 

 

 

 


Laura

Laura Jacobs
Haarstylist Salon B Arnhem


Wat mij inspireert.
Ik haal mijn inspiratie overal vandaan. Pinterest, modebladen, social media. Maar natuurlijk ook van mijn collega's. Het is zo tof dat we elkaar inspireren om zo de mooiste ideeën boven tafel te krijgen.

Waar ik blij van word
Ik probeer te genieten van de kleine dingen om mij heen. De rust tijdens een wandeling met mijn hond door het bos, het eerste kopje thee in de ochtend, de warme zonnestralen. Maar natuurlijk geniet ik het meest van al dat mooie haar wat dagelijks door mijn handen gaat. Ik vind het heerlijk om mijn kennis met mijn klanten te mogen delen. Ervoor zorgen dat zij de deur uit gaan met haar wat compleet voor hem of haar op maat gemaakt is.

Waar ik trots op ben.
Dat ik uit een heel stabiele werkomgeving ben gestapt om mijn passie achter na te gaan. De kans heb gekregen om mijzelf nog verder te kunnen ontwikkelen als een betere haarstylist. En dat ik dit alles heb mogen waar maken binnen dit geweldige, gepasioneerde bedrijf.

Mijn specialiteiten zijn.
Ik hou van lang haar! Knippen, kleuren, highlighten. En dan vooral 'the natural way'. Ook kan ik mezelf volledig laten gaan in de boblijn, I love it.

Find me on instagram: @laura.hairstylist
 

 


Lisa

Lisa Kapojos
Haarstylist Salon B, Arnhem

Mijn passie is...
Personalized hair! Elk haar valt weer anders! Nadat ik in nat haar een goede basis heb geknipt, vind ik het belangrijk om in droog haar met speciale kniptechnieken het haar nog verder uit te werken (personalizen. Hierdoor valt het haar goed en is het echt een op maat gemaakte coupe, passend bij de persoon! 
Ik vind krullen knippen ook erg gaaf! Ik raak helemaal gefascineerd als ik iemand met een bos krullen in de stoel heb! Ik vind het leuk om te kijken hoe het haar valt en wat de krul doet om vervolgens hierin een mooie vorm te knippen met veel body en volume. Krullen knippen is bijna alsof je aan het beeldhouwen bent :)
 
Wat ik ook absoluut tof vind, is het haar knippen van mannen. Vooral een strakke 'Fade' maken met de tondeuse, LOVE IT! Zo heb ik een hele gave cursus 'Barberskills' gevolgd tijdens de B Education Day. Deze cursus werd gegeven door Mike Taylor, een bekende barbier uit de UK.
 
Waar ik blij van word…
Vooral van het maken van een totaal plaatje bij iemand. Dus vanaf het kleuren tot het knippen en de styling. En dat helemaal aangepast op de persoonlijkheid en stijl van de klant, zodat diegene de salon verlaat met een WAUW-gevoel en zichzelf nog zelfverzekerder/mooier/sexier voelt!
 
Waar ik trots op ben…
Dat ik bij zo'n uniek en cool bedrijf als B mag werken, waar je zoveel mogelijkheden hebt als haarstylist! En dat ik met allemaal mensen mag samenwerken die net zoveel passie voor haar hebben als ik.

 

 


Maartje

Maartje Onstenk
Haarstylist Salon B Arnhem

Mijn passie is
Haar maken dat op jou is afgestemd, dat is echt mijn passie! Je verrassen, iedere keer weer, of het nu om grote of kleine veranderingen gaat. De eerste keer dat je bij me komt neem ik de tijd om je te leren kennen. Wat wil je uitstralen? Wat voor kleding draag je graag? Dat zijn voorbeelden van dingen die voor mij interessant zijn om jou goed te kunnen adviseren.

Waar ik blij van word
De combinatie knippen en kleuren maakt me het meest blij! Zo kan ik als kapper jouw kapsel helemaal op je afstemmen.  Of je nou je haar kleurt om je edgy stijl te benadrukken of om je haar een natural sunkissed effect te geven, als jij je echt mooi voelt wanneer je mijn stoel verlaat ben ik echt blij.

Mijn specialiteiten zijn
Een van mijn specialiteiten is het maken van Updo’s. Als je haar net iets specialer mag zijn voor een speciale gelegenheid, be my guest! Ook bruidskapsels vind ik super gaaf om te maken. Daarnaast is krullen knippen ook een specialiteit van me, krul voor krul knip ik het kapsel op droog haar, een soort boetseren. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen!

 

 Find my pictures on Instagram: @salonb_maartje