Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

Salon B Almere


CITADEL 22, 1315 VL
ALMERE

036 5303323

almere@salonb.nl

PRIJSLIJST:

salon-B-prijslijst-2017
salon-b-almere-2 salon-b-almere-1 salon-b-almere salon-b-almere-4

OPENINGSTIJDEN:

Maandag 11:00 - 20:00
Dinsdag 09:00 - 20:00
Woensdag 09:00 - 20:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag elke laatste zondag van de maand!*

 

  • Onder de 20 jaar? Op maandag, dinsdag, woensdag en op donderdag tot 17 uur krijg je 20% korting! *Niet geldig op extensions/verlengingen en producten (t/m 19 jaar).
     
  • Op vertoon van je Health City pas ontvang je 10% korting op je behandeling! (excl. producten, verlenging & toeslagen. Niet in combinatie met andere promoties

 

 


HAARSTYLISTEN:


Georgiana

Georgiana Zwemmer-Ghioc
Haarstylist Salon B Almere

Wat mij inspireert…
Zijn de natuurlijke structuur en werking van het haar samen. Deze helpen mij een style te creëren die ervoor zorgt dat het gemakkelijk in model te brengen is en tegelijkertijd jouw individualiteit en persoonlijkheid naar voren brengt. 
Daarnaast haal ik mijn inspiratie uit het werk van de grote haarstylisten die veel ervaring hebben met foto shoots en backstage en gebruik dit als beginpunt voor mijn eigen creaties. 


Waar ik blij van word…
Is dat iedere klant een eigen persoonlijkheid heeft. Als ik een kapsel kan maken wat de beste punten daaruit naar voren brengt, ben ik blij.

Waar ik trots op ben…
Is mijn creativiteit. Iedereen die binnenkomt wil ik op zijn mooist weer naar buiten laten gaan. Samen nadenken over het beste haar en ideeën geven waar iemand zelf niet aan zou denken.

Find Georgiana on Instagram: hairbygeorgiana

 

 Foto: Eindshoot B academy opleiding The Complete Hairstylist
Hair: Georgiana Zwemmer-Ghioc
"Het thema van deze shoot was 'Viva Vibrance'. Dit levendige kapsel compleet met sieraden erin sluit perfect aan bij het thema en laat het model stralen."

 


Maartje

Maartje Broekhuis
Haarstylist Salon B Almere

Wat mij inspireert… Dat kan van alles zijn, maar het meest word ik geinspireerd door mensen en de verhalen achter mensen. Zowel op straat als in de salon. Het is zo leuk om steeds weer nieuwe mensen in je stoel te hebben! Dit inspireert mij tot het neerzetten van een coupe en kleur die hun persoonlijkheid versterkt en hun nog krachtiger maakt! Ook haal ik mijn inspiratie uit fashion en muziek.

Waar ik trots op ben…
Dat ik twee jaar geleden mijn leven drastisch heb veranderd en dat ik mijn droom om tophairstylist te worden heb nagejaagd. Na het volgen van The Basic Hairstylist en The Complete Hairstylist is het eindelijk zo ver: Ik ben nu ondernemer bij Salon B en mag deel uitmaken van de B family.. Dat is echt een droom die uitkomt!

Mijn favoriete plek…
Mijn favoriete plek in de salon is de Shine Zone. Een salonbezoek moet echt een beleving zijn en een ontspannen moment voor jou alleen. Ik sta voor healthy hair en besteed hier graag aandacht aan. Tijdens een hoofdhuismassage wordt jouw haar verzorgd met de beste producten speciaal voor jouw haar. Wanneer de basis gezond en sterk is kun jij zelf alle kanten op met je haar!

Mijn specialiteiten zijn…
Mijn creativiteit en interesse in mensen. Van glamourous waves tot edgy tomboy hair: I love it all! Ik wil het beste en mooiste omhoog halen in iedereen die bij mij in de salon komt, no matter who you are. B Yourself!
 


Marije

Marije Stoelhorst
Haarstylist Salon B Almere

Mijn passie is...
Kleur! Veel mensen denken alleen in de kleuren van de regenboog maar wist je dat er alleen al meer dan 50 (!) verschillende blondtinten zijn? En die kun je onderling ook weer mengen. De mogelijkheden zijn oneindig. Dat maakt kleuren het mooiste vak dat er is! Van het inzetten van een uitgroei, een full head of highlights, een natural balayage of unicornhair to the max, I love it all!

Waar ik trots op ben…
Mijn instagram account. Dat is eigenlijk mijn online portfolio. Na afloop van de kleurbehandeling trakteer ik mijn klanten (d.w.z. degenen die het leuk vinden) graag op een mini fotoshoot. Daarnaast ben ik verslaafd aan clientselfies dus taggen maar! #marije_salonb

Mijn favoriete plek…
De chemie! Dit is de plek waar "the magic happens."' hier worden de mooiste kleuren bewaard, gemixt en gemengd. Ik kan me hier uren vermaken met het uitproberen van nieuwe kleurrecepten. Geen afgeknipte haarlok is veilig.


Want to know and see more?! Check my instagram @marije_salonb
 


Rianne

Rianne Hoogendoorn
Haarstylist Salon B Almere

Wat mij inspireert…
De trendreports die we maandelijks ontvangen van Salon B's Color Director Marriët Gakes & Creative Director Floor Kleyne geven me elke keer super veel inspiratie. Ook haal ik inspiratie uit mensen op straat of in de salon. Zij inspireren me altijd om echt iets te willen maken wat bij hen past zodat zij altijd zelfverzekerd en blij de salon uit lopen.

Waar ik trots op ben…
Dat ik zo ver heb ben gekomen. Ik ben bij Salon B begonnen als salonassistente en inmiddels uitgegroeid tot een zelfverzekerde eigen ondernemer. Waar ik ook trots op ben? Dat ik met een super team in een mooie salon mag staan.

Mijn specialiteiten zijn…
Kleuren en een coupe maken die echt bij jou past. De mogelijkheden met kleuren zijn zo oneindig waardoor je er altijd bijzonder uit ziet en het nooit normaal maar wel natuurlijk blijft. Een mooi geknipte coupe maakt het altijd helemaal  af!


Rik

Rik Goedhart
Haarstylist Salon B,  Almere

Mijn passie is…
Het verwerken van mensen hun persoonlijkheid in hun haar. Het is zo tof als je een persoon hebt die echt zichzelf kan zijn met zijn of haar haar. Mensen gaan hier van stralen!

Waar ik trots op ben…
Is dat ik niet alleen mijn passie voor haar heb ontwikkeld, maar inmiddels ook mijn passie voor Educatie kan na leven. Ik geef les aan de assistenten (onze toppers naast ons) en op de B Academy in Amsterdam.

Mijn favoriete plek…
Is de B Academy. Dit is ons opleidings centrum, waar ik regelmatig te vinden ben voor het volgen van cursusen op elk gebied van haar. En zoals ik net al zei, is het zelf les geven aan de studenten van de “Basic Hair Stylist”.

Mijn specialiteit is…
Het op het gemak stellen van mijn klanten. De klant is koning en ik doe er graag alles aan om je tijd bij mij in de stoel zo leuk en relaxed mogelijk te maken. Plus een beetje fun mag dan natuurlijk ook!