Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

THE BASIC HAIRSTYLIST bij B academy


DE MEEST VERNIEUWENDE KAPPERSOPLEIDING VAN NEDERLAND

‘The Basic Hairstylist’ is een professionele, snelle en efficiënte kappersopleiding voor mensen zonder ervaring en sluit perfect aan bij de praktijk van de moderne kapsalon.

Wat deze beginnersopleiding onderscheidt van alle andere, is de zeer praktijkgerichte benadering. Wij besteden geen tijd aan gedateerde oefenstof die je niet gebruikt in de praktijk (zoals bij vele andere opleidingen het geval is).

Wij focussen op technieken en vaardigheden waar de moderne consument om vraagt en waar je direct iets aan hebt in de salon. 40 weken lang, gedurende twee dagen per week, word je getraind op verschillende basistechnieken:het knippen van één lengte, het knippen van lagen, gegradueerde coupes, basistechnieken voor het knippen van heren, föhnen en styling, up-do’s voor lang haar en kleurtechnieken. De praktijktrainingen beginnen met behandelingen op dollheads en gaan later over op het knippen en kleuren van modellen.

Behalve de vaktechnische aspecten, zijn service en communicatie twee zeer belangrijke elementen voor het creëren van een goed kapsel en het behouden van een klant. De educators van B academy besteden speciale aandacht aan deze punten om te zorgen dat jij, na afloop van de opleiding, vol zelfvertrouwen op jouw klant afstapt. Hierna ben je in staat om alle behandelingen in de salon op basisniveau uit te voeren.

Om je te verzekeren van een solide, algemeen geaccepteerde basis wordt er getraind op landelijk examen- niveau en ontvang je een certificaat dat door de branche zeer gewaardeerd wordt. Na het afronden van de opleiding ‘The Basic Hairstylist’ kun je jezelf verder ontwikkelen met de vervolgopleiding ‘The Complete Hairstylist’ tot allround kapper. De doorstroom is makkelijk omdat de programma’s perfect op elkaar zijn afgestemd.


Ga naar www.bacademy.nl/hair voor meer info!


 

Behind the scenes bij de B academy kappersopleiding 'The Basic Hairstylist'