Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

Salonassistent

Als salonassistent sta je aan het begin van je carriere. Begin deze daarom goed en start bij Salon B! Wil jij graag samenwerken met gepassioneerde ondernemers in een super leuk team? Waar je snel ontzettend veel leert? Lees dan verder:


Wat is Salon B?
Salon B is een franchiseconcept. Ja, je kan ons zo wel noemen, maar eerlijk gezegd worden we daar niet heel warm van. Wij krijgen namelijk daarbij een beeld van een traditionele, middle-of-the-road kappersketen en dat zijn wij niet. Nope. Helemaal niet. Salon B is anders.

Laten we beginnen bij de basis. Bij Salon B hebben we geen kappers in loondienst en ook geen salon managers. Wij werken uitsluitend met zelfstandig ondernemers. Of beter gezegd: getalenteerde, ondernemende, creatieve, team-minded haarstylisten. Elk haarstylist huurt een werkplek en sluit zich aan bij ons concept en filosofie. Per salon locatie vormen deze gelijk gestemde, gemotiveerde haarstylisten een team - een coöperatie – en zij werken samen aan het bouwen van een succesvolle onderneming.  Zelfstandig dus, maar niet alleen. In alles worden zij gesteund door Salon B.

Wat jij daaraan bij kan dragen:
Als salonassistent (oftewel leerling kapper) assisteer je ervaren haarstylisten bij hun werkzaamheden en help je hen waar je kunt. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het wassen, drogen en stylen van het haar, het inzetten en uitspoelen van kleurmiddelen, maar ook het ontvangen van klanten en het schoonhouden van de salon behoren tot je functie. Dankzij jou blijft de salon draaien en ziet deze er altijd netjes uit. Jouw rol binnen Salon B is daarom erg belangrijk! Niet voor niets reiken we ook elk jaar een Salon B Award uit voor Salon Assistent of the Year.

Jij bent:
Als salonassistent ben je je ervan bewust dat datgene wat jij doet, bijdraagt aan de kwaliteitsbeleving van de klant en het succes van Salon B. Je bedenkt continu waar je de haarstylisten nog meer bij kunt helpen, hebt oog voor detail, neemt initiatief en vindt het leuk om met mensen om te gaan. Uiteraard heb je een passie voor haar, ben je razend enthousiast over Salon B én straal je dat ook uit!

Daarnaast ben je leergierig en wil je niets liever dan groeien in het kappersvak.

Wat wij je bieden:
Bij Salon B vinden we het belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen en helemaal tot bloei komt. Onze haarstylisten delen daarom met veel plezier hun kennis met je! Daarnaast volg je elke maand een training waar je veel nieuwe vaardigheden opdoet die je direct kunt toepassen op de salonvloer.
Wij staan garant voor een gedegen opleiding zodat je later, als je dat wilt, je eigen werkplek in een van onze salons kunt krijgen.

Your future in hairdressing starts here!

Locatie & interesse?
Dus herken jij jezelf in dit profiel en zou je graag bij ons willen solliciteren? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar:

Salon B, Alkmaar: alkmaar@salonB.nl
Salon B, Almere: almere@salonb.nl
Salon B, Amersfoort: amersfoort@salonB.nl
Salon B, Amsterdam Oud Zuid: amsterdam@salonB.nl
Salon B, Amsterdam Centrum: amsterdamcentrum@salonB.nl
Salon B, Arnhem arnhem@salonB.nl
Salon B, Hilversum hilversum@salonB.nl
Salon B, Utrecht utrecht@salonb.nl

 Of vul het sollicitatieformulier in.

 

De meest dynamische kappersopleiding van Nederland vindt je bij B Academy!

Heb je interesse om in slechts 40 weken kapper te worden? B academy, het onafhankelijk opleidingsinstituut voor haar, bied je die mogelijkheid via de opleiding The Basic Hairstylist. Klik hier om meer te lezen over de BHS