Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

GEM - Guest Experience Manager

 

Lijkt het je geweldig om onze gasten een fantastische ervaring te geven tijdens hun bezoek aan de salon? En zit hospitality bij jou in je genen? Dan maken we heel graag kennis met je!


Werkzaamheden:
Als Guest Experience Manager bij Salon B ga jij de uitdaging aan om de ultieme belevenis voor al onze gasten te realiseren. Dit doe je door samen met het team in de salon een sfeer te creëren die de verwachting van onze gasten ver overstijgt. Daarnaast zorg je ervoor dat je de gehele salonomgeving overziet en dat elke gast op zijn/haar wenken bediend wordt.

Wie ben jij?
Als gastvrouw ben je je er van bewust dat datgene wat je doet, vaak meer zegt dan woorden. Je hebt oog voor detail, neemt graag initiatief, bent een vraagbaak voor anderen en je houdt van mensen. Van nature ben je altijd enthousiast en gepassioneerd aan het werk, je laat dan ook graag zien dat je één van onze grootste fans bent. Je bent leergierig en neemt actief deel aan de speciale GEM educatie sessies bij B academy. Doordat jij onze gasten een fantastische ervaring geeft tijdens hun bezoek aan ons, draag je bij aan het succes van Salon B. 

Wat vragen we van je:
Ervaring en/of opleiding in hospitality, hostmanship, evenementen branche, horeca of het toerisme maken ons erg nieuwsgierig!

Locatie:
Omgeving Amsterdam

Aantal uren:
In overleg

Interesse?
Stuur dan je cv en motivatiebrief naar: saskia.galenkamp@salonb.nl onder vermelding van Sollicitatie GEM

Open sollicitatie
Herken jij jezelf in dit profiel, maar staat je gewenste locatie er op dit moment niet bij? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar: saskia.galenkamp@salonb.nl onder vermelding van Open Sollicitatie GEM


 

BewarenBewaren