Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

Salon B Hilversum


HERENSTRAAT 32D, 1211 CC HILVERSUM

035 6295208

hilversum@salonb.nl


 

PRIJSLIJST:

salon-B-prijslijst-2017
kapper-hilversum-2 kapper-hilversum-1 Arnhem-2 Arnhem-3

OPENINGSTIJDEN:

Maandag 11:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 20:00
Woensdag 09:00 - 20:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 18:00

 

  • Onder de 20 jaar? Op maandag, dinsdag, woensdag en op donderdag tot 17 uur krijg je 20% korting!
  • *Niet geldig op extensions/verlengingen en producten (t/m 19 jaar). 
  •  
  • Let op: op deze locatie kan je alléén pinnen.


  • Also available at this location:


Klik hier voor info


HAARSTYLISTEN:


Angela

Angela de Groot
Haarstylist Salon B Hilversum

Mijn passie is...
Creatief met haar bezig zijn, mijn sterke punten nog sterker maken en ervoor zorgen dat mijn klanten met nog meer zelfvertrouwen en een grote glimlach de deur uitgaan.

Waar ik blij van word…
Dat ik bij Salon B de mogelijkheid krijg om mezelf te ontwikkelen. Ik wil mezelf blijven uitdagen en constant geïnspireerd worden. Dat gebeurt bij Salon B volop, natuurlijk ook dankzij mijn klanten!

Waar ik trots op ben…
Dat ik tijdens de opleidingen The Basic Hairstylist en The Complete Hairstylist al als assistent bij Salon B heb mogen werken en na een paar jaar ervaring te hebben opgedaan, nu toch echt aan de slag mag als ondernemer!
 


Charissa

Charissa Steinmeier
Haarstylist Salon B Hilversum

Wat mij inspireert…
Ik laat me graag inspireren door de persoon in mijn stoel. Door de juiste vragen te stellen wil ik er graag achter komen wie jij écht bent! Zo kunnen we samen kijken naar hoe we jou haar het beste kunnen matchen met jou persoonlijkheid.

Waar ik blij van word…
Niets is mooier dan jou met een glimlach de deur uit zien gaan! Als haarstylist mag ik de hele dag mensen mooier maken, zodat ze weer stralen, zodat jij de mooiste versie van jezelf bent!

Mijn specialiteiten zijn…
I LOVE COLOR! ♡  Ik vind het ontzettend tof om bij iedere klant écht een unieke kleur te maken die niet alleen de coupe, maar ook hun persoonlijkheid kan versterken. Of het nu gaat om een natural look of het juist iets met een softe edge erin, samen komen we zeker tot het mooiste resultaat!

Follow me on Instagram: @Charissa.Steinmeier

 


Kirsten

Kirsten Versteegh
Haarstylist Salon B, Hilversum

Wat mij inspireert:
De mensen om mij heen inspireren mij, waar ik ook ben. Ik kijk altijd naar het haar en bedenk me dan wat ik bij hem of haar zal gaan doen. De coupe/kleur nog sterker naar  voren te laten komen en mooier te maken.

Waar ik trots op ben:
Ik ben trots op dat ik mijn roeping en passie voor het kappersvak heb laten uitkomen. Dat ik het in zeer korte tijd allemaal heb mogen bereiken.

Waar ik blij van word:
Ik word er blij van als ik mijn klanten happy en voldaan de deur uit zie lopen daar word ik zelf helemaal gelukkig van!


Sharon

Sharon Kok
Haarstylist Salon B Hilversum

Ik ben trots...

Dat ik als assistente de opleiding ‘The Complete Hairstylist’ heb gevolgd, vervolgens door ben gegroeid naar The Graduates en nu zelfstandig ondernemer ben bij Salon B. Ook ben ik heel trots op de fijne klantenkring die ik in de loop van de jaren heb opgebouwd!

Waar ik echt blij van word...
Is als ik mijn klanten een goed en eerlijk advies heb gegeven en zij na de behandeling met een grote glimlach naar buiten gaan. Daar doe je het als haarstylist voor!

Mijn motto is...
Do what you love, love what you do


Shirley

Shirley Walhof
Haarstylist Salon B Hilversum

Waar ik trots op ben…
Ik ben altijd al heel creatief geweest en sinds ik hairstylist ben kan ik eindelijk mijn creativiteit kwijt én mensen blij maken. In een korte tijd ben ik doorgegroeid naar Salon B en ik kan niet wachten om leuke en gezellige klanten te ontmoeten. Mijn klanten gelukkig zien met hun haar is mijn doel!

Mijn favoriete plek…
Is de colourzone, uren kan ik kijken naar alle kleurtjes die gemaakt worden. De inspiratie die je krijgt, maar ook vooral de blije gezichten die je ziet wanneer klanten blij zijn met de kleur!

Mijn specialiteit is…
COLOUR! I love it.

Find me on instagram: https://www.instagram.com/shirley_salonb