Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

Salon B Amsterdam


WILLEMSPARKWEG 30, 1071 HG AMSTERDAM

0206762901

amsterdam@salonb.nl

PRIJSLIJST:

salon-B-prijslijst-2017
SalonB-Amsterdam-Oud-Zuid_1 SalonB-Amsterdam-Oud-Zuid_advice-zone SalonB-Amsterdam-Oud-Zuid_colourzone SalonB-Amsterdam-Oud-Zuid_colourzone2 SalonB-Amsterdam-Oud-Zuid_shinezone SalonB-Amsterdam-Oud-Zuid_stylezone_kelder2


OPENINGSTIJDEN:

Maandag 11:00 - 20:00
Dinsdag 09:00 - 20:00
Woensdag 09:00 - 20:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 18:00


Onder de 20 jaar? Op maandag, dinsdag, woensdag en op donderdag tot 17 uur krijg je 20% korting! *Niet geldig op extensions/verlengingen en producten (t/m 19 jaar).

  •  
  • LET OP: Op deze locatie kan je alléén pinnen. 

 


HAARSTYLISTEN:


Amanda

Amanda de Graaf
Haarstylist Salon B Amsterdam Oud Zuid


Emke

Emke Schouwink
Haarstylist Salon B Amsterdam Oud Zuid

Wat mij inspireert...

Mijn klanten inspireren mij omdat ik geboeid ben door ieder zijn eigen persoonlijkheid. Door goed te luisteren en aan te voelen wat iemand belangrijk vindt, komen we samen altijd tot een mooi persoonlijk idee. Als hairstylist ben je nooit uitgeleerd en altijd opzoek naar nieuwe technieken en trends. Dat houdt het vak en werken op deze plek bij Salon B ontzettend leuk! Want ik wil me blijven ontwikkelen!

Waar ik trots op ben...
Dat het mij gelukt is in enkele jaren tijd, een zelfstandige en succesvolle business op te bouwen. Elke dag doe ik met veel plezier het werk waar ik goed in ben! Het verheugt me dat ik mensen met mijn kwaliteiten blij kan maken, en te zien dat ze dan vol vertrouwen bij mij de stoel verlaten. Het geeft werkelijk een "geweldig" gevoel, op deze manier een tevreden klantenkring hebben en te zien dat ze dan speciaal voor mij terug komen. Dan zou ik het liefst "een rode loper voor ze uit leggen!!"

Mijn favoriete plek...
New York City is absoluut mijn favoriet! Ik heb er een jaartje gewoond, om o.a. mijn andere vakgebied als visagist bij te scholen. En toen is de grote liefde voor deze stad ontstaan.

Mijn specialiteiten...
Mijn specialiteiten liggen in een open en eerlijk advies. Ik vind het een uitdaging om bij iedere klant het mooiste te benadrukken. De persoonlijkheid versterken met een goede coupe en kleur. Door mijn deelname in het Salon B "Colorteam" wordt ik erg geïnspireerd,en blijf ik op de hoogte van de nieuwste kleurtechnieken en trends. Het verschil kan soms zitten in kleine verfijnde details; waardoor een kleur beter bij je past.

Ik geniet ervan elke dag in contact te zijn met mijn klanten, en me in te zetten voor ieder die bij mij in de stoel zit er iets moois van te maken, zodat ze stralend de deur uitstappen!


Fay

Fay Sercan
Haarstylist Salon B Amsterdam Oud Zuid


Inge

Inge Morrien
Haarstylist Salon B Amsterdam Oud Zuid

 

"Find yourself and B that!"

Waar ik trots op ben?
Dat ik als haarstylist het voorrecht heb om mensen mooier te maken, iedereen heeft het recht om te stralen en hoe tof is het dat ik daar bij mag helpen?!

Waar ik blij van word?
Als jij met een glimlach de deur uit loopt, dat jij weer haar hebt dat bij JOU past, en je de mooiste versie van jezelf kunt zijn.

Wat zijn mijn specialiteiten?
Creatief bezig zijn met kleur, ik vind het te gek om nieuwe teinten te ontdekken, en kleuren precies aan te passen aan de huid van mijn klant. Dit het liefste wel altijd in combinatie met een goed geknipte coupe, want hoe belangrijk is het wel niet dat deze twee perfect op elkaar zijn afgestemd?
 

 


Jaimy

Jaimy Vivian
Haarstylist Salon B Amsterdam Oud Zuid

Wat mij inspireert…
Alle mensen om mij heen. Ik vind het supertof om te zien hoe verschillend iedereen is en hierbij zichzelf durft te zijn. Hoe vet is het om haar te maken bij iemand zodat die persoon echt kan staan voor wie hij of zij is.  ‘Dare to B yourself’.

Ik word blij van…
Mooi haar! En natuurlijk dat jij mij volledig vertrouwd zodat ik bij jou het mooiste haar kan maken en dat jij met een geweldig gevoel de deur uitgaat.
 
Mijn specialiteiten zijn…
- Een goed adviesgesprek zodat jij tevreden de deur uit gaat
- Het maken van natural hair
- Men’s cutting
 

 Find me on instagram: coming soon!


Julia

Julia Spooners
Haarstylist Salon B, Amsterdam Oud Zuid

Waar ik blij van word…
Heel mooi haar maken en iemand een flinke zelfverzekerdheidsboost geven. Ik zie klanten vaak wat onzekerder binnenlopen en vind het fantastisch om het verschil te kunnen maken. Iemand zich weer veel mooier laten voelen en de beste look voor iemand vinden, die echt bij diegene past. Ons haar is zoveel belangrijker dan we soms denken. Zit het mooi, dan zie je dat direct aan iemands uitstraling. Zodra een vrouw zich weer goed voelt, zie je dat meteen aan de manier waarop ze in de spiegel kijkt. Dat vind ik geweldig!

Waar ik trots op ben…
Toen ik 14 was, begon ik als assistent in een plaatselijk dorpssalonnetje. Ik wist al op jonge leeftijd wat mijn passie was, maar ik had ook een andere passie: dans. Ik deed auditie voor de dansopleiding en verrassend genoeg werd ik aangenomen. Ook die droom durfde ik te volgen. Dit was een wereld gevuld met negativiteit, blessures en geen tijd meer voor leuke dingen. Het was topsport en na twee jaar wist ik dat ik heel ongelukkig was. Ik moest er iets aan doen en wilde mijn leven omgooien, dus besloot ik mijn spullen te pakken en in Amsterdam te gaan wonen. Ik ging mijn ‘haarpassie’ toch volgen, maar perfectionistisch als ik ben, wilde ik natuurlijk wel de beste opleiding van Nederland doen. Zo kwam ik bij B Academy terecht. Niet veel later had ik een stage bij een heel mooie salon en een kamertje met wat studenten. Ik kende niemand in de stad en daar zat ik dan opeens, alleen…

Nu, ruim twee jaar later, heb ik een superfijn huisje, ken ik de stad op mijn duimpje, heb ik superveel lieve vrienden en andere mensen leren kennen en ga ik beginnen als ondernemer bij Salon B! Ik ben precies waar ik wil zijn. Veel mensen waren heel negatief over mijn carrièreswitch en verhuizing; het zou toch geen succes worden. Maar ik ben zo blij dat ik heb doorgezet! Ga voor je dromen, dan komt het altijd goed!

Mijn favoriete plek…
Amsterdam, New York en London. Ik ben echt een city girl! De drukte, bruisendheid en chaos van wereldsteden geven mij energie en een adrenalinekick. Het liefst ga ik een stad verkennen, de verborgen pareltjes zoeken, de hotspots checken en natuurlijk wat shoppen. Ook vind ik het heerlijk om te kijken naar de mensen die ik op straat tegenkom: naar hun haar, fashion en uitstraling. En ’s avonds anoniem door de stad lopen die verlicht is met honderden lampjes. Dat is ook meteen een grote inspiratiebron voor mij.

Mijn specialiteiten zijn…
-    Passie voor blondkleuringen
-    Vrouwelijk en sexy haar
-    Sterk advies
-    Mens hair


Kimberley

Kimberley Geraerds Thesingh 
Haarstylist Salon B Amsterdam Oud Zuid

Hey gorgeous,

Wat leuk dat je de Salon B website bezoekt en geïnteresseerd bent in mij en mijn werk.
Nouja.. ik zeg wel werk, maar eigenlijk is het werken als hairstylist mijn hobby, mijn passie.

Als je me dan ook zou vragen waar ik trots op ben, is dat zeker mijn leven in de salon. Alleen maar gepassioneerde, creatieve en gemotiveerde mensen onder één dak, hoe tof is dat!?

In mijn vrije tijd houd ik mezelf graag bezig met het mode en beautybeeld die je in het dagelijks leven tegenkomt. Hier ben ik dan ook elke dag mee bezig. Ik laat me inspireren door bijna alles wat jij, maar ook ikzelf tegenkom, zowel op straat als op het internet. Ik ben continu zoekende naar vernieuwende, tijdloze en exclusieve stylen. Hiermee wil ik jou op een persoonlijke manier inspireren.

Als haarstylist heb ik een creatieve geest en oog voor detail. Ik ben eerlijk, geduldig en oprecht geïnteresseerd in jou. Graag leer ik jou kennen. Ik vind het ontzettend belangrijk om te weten wie jij bent, wat je wilt uitstralen en luister ik aandachtig naar wat jou inspireert, zodat ik jou de perfect passende look kan geven waar je helemaal happy van wordt!
 Foto eindshoot B academy opleiding The Complete Hairstylist.
Fotograaf: Maxime Cardol
Make-up: Make-up Bacademy
Styling: Fashion Bacademy

 

♡ our hair is a statement of style, an affirmation of beauty and an expression off self-LOVE!


Kristel

Kristel de Haan
Haarstylist Salon B, Amsterdam

Wat mij inspireert…
Zijn de mensen die in mijn stoel belanden. Door goed naar ze te kijken en de juiste vragen te stellen komen er vanzelf ideeën naar boven waarmee ik aan mijn klanten het haar kan geven wat zij altijd al hebben gewild.

Waar ik blij van word…
Is het gevoel dat ik krijg wanneer ik de hele dag te gek haar aan het maken ben. Hoe fijn als elke dag “werken” een feestje is?!

Waar ik trots op ben…
Is dat ik na afronding van The Basic Hairstylist, The Complete Hairstylist en een super leerzame tijd in The Graduates nu als zelfstandig ondernemer bij Salon B sta.

Mijn favoriete plek…
Is de stad Amsterdam. Vooral in de zomer wanneer de temperatuur stijgt, de mensen vrolijk zijn en de avonden lang.

Mijn specialiteiten zijn…
Highlights! Het maken van een natuurlijke, sprankelende en glanzende kleur vind ik te gek om te doen. Het knippen van krullen is ook iets waar ik goed in ben en wat ik graag doe.

"Voor het maken van deze foto liet ik mij inspireren door licht. Ik wilde dat het een sexy, natuurlijk en krachtig beeld zou worden."

Fotograaf: Femke Hettema
Haar: Kristel de Haan
Make-up: Lilian Prins

 


Marten

Marten Raw
Haarstylist Salon B Amsterdam

Wat mij inspireert…
Music, tattoos, models, fashion and art & photography.
My tattoos are the stories of my life.. I still admire those.
Photography is my new serious hobby, I want to learn more and grow!


Waar ik blij van word…
Realistic Individual Hair with an Edgy Soft Touch

I like to give you mulitifunctional hair, hair for every moment: work, festival & sports.
I love healthy hair and I will give you the very best advice to reach your goal.
Bad Hair Day? Don't worry... put it in a bun and you look awesome.

I love colour: natural, pastel, soft with an edgy twist. Dare to try something!
Just come and have the experience with me.. I won't let you down!


Mascha

Mascha Slats
Haarstylist Salon B Amsterdam

Waar ik blij van word...
Als ik van jou de mooiste versie van jezelf mag maken en je vervolgens stralend de deur uit loopt.
 
Waar ik trots op ben...
Natuurlijk dat ik zelfstandig ondernemer ben bij salon B Amsterdam en dat ik elke dag vol passie mooi haar mag creëren. Maar wat ik ook fantastisch vind, is dat ik de kans heb gekregen om mijn passie en kennis te mogen delen met onze salon assistentes. Ik vind het tof om als inspirator en educator de assistentes te laten groeien tot haarstylist. 
 
Mijn specialiteiten zijn...
-Men's haircut 
-Naturel haircoloring 
-Healty long hair
 

 


 


Savanna

Savanna van Pul
Haarstylist Salon B Amsterdam Oud Zuid

Wat mij inspireert…
Is toch wel dat mensen tegenwoordig meer zichzelf zijn en dat durven laten zien. Ik vind het ontzettend tof om te zien dat iemand zijn eigen stijl heeft en daarmee een statement maakt. Want zeg nou zelf, van jou is er maar één en dat is uniek!

Mijn passie is...
Mijn klanten een totale belevenis geven. Ik hou er onwijs van om toffe kleuren en coupes te geven maar daarnaast ook dat mijn klanten met een fijn, sterk en zelfverzekerd gevoel de deur uit gaan.

Waar ik blij van word…
Om de perfecte look te maken waar mijn klanten zich het fijnst bij voelen en ik hier met enthousiasme aan kan bijdragen.

Mijn favoriete plek…
Dat is natuurlijk Amsterdam. De bourgondische gezelligheid die je door de straten voelt. Voornamelijk in de zomer wanneer je heerlijk met je drankje geniet van de zon op de vele festivals.

Wat ik het liefste doe in mijn vrije tijd…
Buiten de salon houd ik mezelf bezig met fashion en alles wat om me heen gebeurd. Gegarandeerd dat ik tijdens het drinken van een wijntje op het terras of wanneer ik dansjes aan het doen ben in de club, alle fashion en haarstijlen gespot heb ☺.

Mijn specialiteiten zijn…
Een persoonlijk fijn en eerlijk advies gesprek. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten zich begrepen voelen en dat er echt gekeken wordt naar wat bij de klant past. Verder is mijn liefde voor kleur en lang haar niet ongezien gebleven.
 

Volg mij nu ook op Instagram voor mijn resultatenfoto's: @hairstylistsavanna_