Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

Bumble and bumble

Koop Bumble and bumble haarproducten online bij de Salon B webshop!
Gratis verzending vanaf 50,- euro.  GA NAAR DE SALON B WEBSHOP >>

 

De productlijn van Bumble and bumble ontstond in New York, toen een legendarisch editorial team vooruitstrevende creaties voor ogen had, maar niet de juiste producten kon vinden om deze te creëren. Met veel liefde voor het ambacht van het kappersvak, toewijding en eindeloze originaliteit is het tot vandaag de dag, deze creativiteit en een behoefte die daaruit voort komt, die ten grondslag ligt aan alle nieuwe producten die worden gecreëerd door Bumble and bumble.

Het doel van Bumble and bumble is het ontwikkelen van de tools die de gepassioneerde kapper kan mixen en layeren om elke denkbare look te creëren, zonder beperkingen.

“Uitblinken in hairstyling, het ambacht vooruit brengen, producten creëren van de beste kwaliteit, creativiteit en authenticiteit in alles, sterke relaties bouwen en onderhouden, het eren van helden in ‘haar’ en bovenal houden van wat je doet” zijn de waarden van Bumble and bumble en de standaard, in alles wat zij doen.


Bumble and bumble bij Salon B
Bij Salon B vind je alle producten van Bumble and bumble, zoals een uitgebreide care lijn, heerlijke treatments, en heel veel unieke stylingproducten.

Salon B over Bumble and bumble:
Met befaamde producten als de Surf Spray, Grooming Crème en Brilliantine en onderscheidende producten als de Hairpowders en Texture kun je met Bumble and bumble je hart ophalen, als je houdt van fashion geïnspireerde styling. Maar ook voor vele verzorgingswensen en een meer behoudende look, ben je al gauw fan van dit fijne- en mooi vormgegeven merk.

www.bumbleandbumble.com

Buy Bumble and bumble online: www.salonB.nl/webshop