Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

Sassoon Professional


“Het weerspiegelen van iemands persoonlijkheid in de natuurlijke staat van het haar” is de filosofie van Sassoon. Zij geloven dat schoonheid voor iedereen iets anders is en dat het geen moeite zou moeten kosten om dagelijks de look te bereiken die bij jou past. Dit betekend dat een coupe wordt “ontworpen”.  Zodat je haar ’s ochtend al snel goed zit en je het alleen hoeft te finishen met een beetje glans of hold.
Het credo van Sassoon is daarom “This is Sassoon. This is Hair Design".

Hoe natuurlijk het haar er volgens de Sassoon filosofie uitziet, hoe ‘out of the box’ de kleur mag zijn. Met 4 x per jaar een nieuwe kleurcollectie biedt Sassoon naast prachtige natuurlijke tonen, ook edgy kleuren met  wow-effect.

Sassoon bij Salon B
Sassoon “Chromotology” is een compacte kleurlijn waarbij bijna elke gewenste kleur gecreëerd kan worden en daardoor heel specifiek per persoon kan worden afgestemd. Sassoon kleuren hebben een hoge intensiteit en veel diepte.

Sassoon Professional Care  helpt het haar weer in de natuurlijke staat te brengen. Met hoogwaardige technologieën met ‘Restorative Complex’ wordt het haar gevoed en versterkt.

Sassoon Finish producten zijn gericht op het geven van glans en beweging. Omdat het volgens de filosofie van  Sassoon draait om de coupe, vind je alleen producten om je look mee te finishen in plaats van deze te ‘stylen’.  

Salon B over Sassoon:
Wij zijn fan van de kleurmogelijkheden met diepe resultaten, zeer verzorgende care producten met heerlijke geur en finish producten voor een mooie, natuurlijke uistraling. Houd jij van luxe producten en ga je voor een natuurlijke look? Dan is Sassoon Professionals hét merk voor jou!

www.sassoon.com