Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

Sebastian Professional“Experience what’s next”  is het credo van Sebastian, al sinds de oprichting in de 70’s.

Met de uitvinding van het crimping iron werd de toon gezet voor de vele innovaties die daarop zouden volgen. Zoals de eerste semi-permanente-amoniakvrij haarkleuring en de eerste uitborstelbare hairspray.
Sebastian heeft in 40 jaar tijd ook vele awards op haar naam staan, voor: Potion 9, Whipped Crème, Hydre Shampoo, Trilliant, Microweb Fiber en Volupt Spray. Zo zijn deze producten niet alleen wereldwijd, maar ook bij B echte hero products!

“Wij geloven dat ieder individu te kleurrijk is voor één look. Daarom staan we nooit stil, maar denken we altijd vooruit. Voel het volgende, kijk verder, doorbreek de norm en stijg uit boven het alledaagse” Met deze overtuiging blijft Sebastian innoveren door het creëren van innovatieve producten en “fashion forward styles”.

Sebastian bij Salon B
In de shop van B vind je alle unieke styling- en care producten van Sebastian. Daarbij hebben we ook speciale in-salon treatments voor een extra verzorgende boost. En  Sebastian Cellophanes, de amoniakvrije glanskleuring die naadloos aansluit bij de healthy hair filosofie van Salon B.

Salon B over Sebastian:
Sebastian wordt gemaakt voor echte beauty junkies en daaronder scharen wij ons graag. Met unieke kleur-, care- en stylingproducten kun je eindeloos variëren en je haar in opperste staat brengen en houden.

www.sebastianprofessional.nl