Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

Amersfoort


KORTEGRACHT 9, 3811 KG AMERSFOORT

033-4617720

amersfoort@salonb.nl

PRIJSLIJST:

salon-B-prijslijst-2017
SalonB-Amersfoort- SalonB-Amersfoort-advice SalonB-Amersfoort-colour SalonB-Amersfoort SalonB-Amersfoort-shine SalonB-Amersfoort-lounge

OPENINGSTIJDEN:

Maandag 11:00 - 20:00
Dinsdag 09:00 - 20:00
Woensdag 09:00 - 20:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 18:00

 

LET OP: Op deze locatie kan je alléén pinnen.

Onder de 20 jaar? Op maandag, dinsdag, woensdag en op donderdag tot 17 uur krijg je 20% korting! *Niet geldig op extensions/verlengingen en producten (t/m 19 jaar).

Elke dag 1 GRATIS PARKEERPLEK beschikbaar naast de salon! Vraag bij het maken van een afspraak voor de beschikbaarheid.


HAARSTYLISTEN:


Janine

Janine Nicolina
Haarstylist Salon B Amersfoort


Wat mij inspireert…

Mijn collega's. Naast wie je ook in de salon staat, ik leer elke keer weer nieuwe dingen. Er is een echt team gevoel en samen maken we elkaar steeds beter.

Mijn passie is…
Een zo mooi mogelijke coupe maken, met behoud van de haar kwaliteit.

Mijn specialiteiten zijn…
Krullen knippen! hoe vaak hoor je van mensen met krullen, dat het zo moeilijk is een goede kapper te vinden.ik begin met het knippen in droog haar, zodat de klant en ik, zien waar ik mee bezig ben.

 

 


Jose

José van Dalfsen
Haarstylist, Salon B Amersfoort


Mijn passie is…
Mijn klanten blij maken! Hoe leuk is dat?! Ik vind het belangrijk dat ik mijn klanten blijf verrassen en het haar te geven wat bij hen past. Ook hou ik enorm van fashion en ben ik altijd nieuwsgierig naar de laatste trends. Ik kan mijn interesse voor mode en passie voor haar dus perfect met elkaar combineren.


Waar ik blij van word…
De credits die je krijgt van een klant wanneer degene je laat weten dat zijn/haar haar zo goed bevalt. Dat kan een spontaan telefoontje zijn, berichtjes via social media, of een volgend bezoekje! (bloemen zijn overigens ook welkom)

Waar ik trots op ben…

Dat ik in een korte tijd veel heb bereikt en dat ik zoveel voldoening haal uit mijn werk. I LOVE MY JOB!


Linda

Linda de Vries
Haarstylist Salon B Amersfoort

Wat mij inspireert…
Zijn de mensen om mij heen, maar ik haal ook inspiratie uit  tijdschriften en van internet.

Mijn passie is...
Mooi haar maken, een perfecte coupe knippen die echt bij je past.

Waar ik trots op ben…
Is dat ik deze super mooie salon mag werken, waar mijn klanten een echt verwen moment kunnen beleven.


Myriam

Myriam Winters
Haarstylist Salon B Amersfoort

Wat mij inspireert…
Eigenlijk alles wat ik de hele dag om mij heen zie. Maar ook de trainingen die ik volg waardoor ik op de hoogte ben van de nieuwste technieken en deze kan toepassen op mijn klant. Zo kan ik echt een coupe of kleur maken die perfect bij mijn klant past!

Waar ik blij van word…
Om iedere klant elke keer opnieuw blij te maken met haar dat helemaal aansluit bij wie hij of zij is en wat diegene wil uitstralen. Ik word enorm blij van het maken van unieke kleurtjes die de coupe en persoonlijkheid van mijn klant nog meer versterken.

Waar ik trots op ben…
Dat ik in een best korte tijd behoorlijk wat heb bereikt en nu als zelfstandig ondernemer ga starten. Ik vind het enorm leuk dat ik weer deel uit maak van het super leuke team van Salon B Amersfoort en hier mijn business op ga bouwen!

Mijn passie…
Eigenlijk vind ik alles heel leuk om te doen maar als ik echt moet kiezen zijn mijn specialiteiten lang haar en kleuren. I love colour!


Volg mij op Instagram om te zien wat voor haar ik maak: @hairbymyriamwinters


Petra

Petra de Bruyn
Haarstylist, Salon B Amersfoort

Wat mij inspireert…
Kan van alles zijn. Kunst, design, fashion maar ook mensen & dracht uit verschillende culturen. Soms kan het ook de kleur van de lucht zijn als ik naar huis rijd, wat me weer ideeën geeft voor een haar kleur.

Mijn passie is…
Waar ik blij van word is als ik soms haar kan maken wat life changing is. Ik heb een keer een vrouw in de stoel gehad die zei: Het is uit met mijn vriend, ik ga stoppen met de baan die ik al jaren heb en voor mezelf beginnen en met mijn haar doe ik altijd hetzelfde. Nu wil ik wat anders. Ik voel me zeer vereerd dat ik daar onderdeel van mag zijn. Dat gebeurt niet vaak maar maakt dit werk wel heel bijzonder.

Waar ik trots op ben…
Mijn favoriete plek is ergens kunnen werken waar ik mijn creatieviteit kwijt kan. Hiervoor heb ik theaterkostuums ontworpen en gemaakt. Nu vind ik het terug in het haar en bij Salon B.Siem

Siem den Ouden
Haarstylist Salon B Amersfoort

Mijn passie is...
Die is heel makkelijk; HAAR! Ik vind het heerlijk om van begin tot eind mijn klanten te verrassen met een advies op maat en hun zo blij maken dat ze de deur uit lopen met een mooi healthy shiny haircut and blowdry, want ja bij je hairstylist mag je wel eventjes verwend worden, toch?

Waar ik trots op ben…
Dat ik naast deze geweldige mensen in Amersfoort kan staan! En mijn Instragram wall! Daar post ik eigenlijk alles wat ik doe van toffe hairdo’s tot leuke kleurtjes en backstage shots van photoshoots die ik doe! Neem dus gerust een kijkje als je mijn werk wilt zien!

Mijn favoriete plek…
In de Salon is dat de Chemie en de Shine zone, de Chemie omdat je hier echt je creativiteit kwijt kan en op maat gemaakte kleurtjes kan creëren dat perfect bij je past. De Shine zone omdat je hier in heel relaxte sfeer je haar de boost kan geven die het nodig heeft, en we houden natuurlijk van healthy hair!

 Find me on instagram: https://www.instagram.com/hairstylistsiem_/

Simone

Simone Hoekstra
Haarstylist, Salon B Amersfoort

Wat mij inspireert…
Allereerst mijn collega’s, iedereen heeft zijn eigen stijl, waardoor je veel van elkaar kunt leren. Maar ook uit hele andere dingen haal ik mijn inspiratie, zoals muziek, tijdschriften, de natuur, kunst, reizen, mensen en verschillende culturen en soms zelf uit mijn dromen...

Waar ik blij van word…
Als mijn klanten met een big smile mijn stoel verlaten. Hoe leuk om net iets meer tijd te steken in goed te kijken naar wie er in mijn stoel zit, zodat ik echt iets kan bedenken wat helemaal bij jou past.

Waar ik trots op ben… 
Dat ik alweer een aantal jaren in dit super team werk en nog steeds erg veel voldoening uit mijn werk haal. Het is zo fijn om van je passie je werk te kunnen maken! 

Mijn specialiteiten zijn… Hiervoor heb ik de opleiding Autonoom Beeldende Kunst afgerond. Ik merk dat ik hier heel veel profijt van heb. Bijvoorbeeld bij krullen knippen, ik doe dit in droog haar, zodat je echt een vorm kan creëren. Een klant merkte laatst op, ‘Het lijkt wel of je aan het beeldhouwen bent.’ Zo’n leuk compliment. Maar ook voor kleuren heb ik veel gevoel, ik sta bij veel klanten al bekend om m’n 3D-kleuren, waarmee je veel diepte in het haar creëert.

 Find me on instagram: @simone_hoekstra 

 

 

 Find me on instagram:


Sophie

Sophie Tondeur
Haarstylist, Salon B Amersfoort

Wat mij inspireert...
Mij inspireert alles van het geweldige concept van Salon B. Alles wat Salon B doet, geeft mij goede energie. Ik krijg veel inspiratie van de vele mooie mensen om mij heen. Zo krijg ik energie om klanten nog mooier te maken.

Mijn passie is...
Prachtige haren maken, mensen mooi de deur uit laten gaan en klanten nieuwe ideeën geven over hun haar.

Ik ben heel erg trots...
… op waar ik terecht ben gekomen! Ik heb dit altijd als droom gehad en nu gaat het echt gebeuren: ondernemer worden. Ik ben ook heel erg blij dat ik trots en zeker ben in mijn vak.

Mijn specialiteiten zijn...
Ik heb geen specifieke specialiteiten, maar ben van alle markten thuis. Ik maak alles leuk, gezellig en speciaal en geef jou een happy gevoel en happy hair!