Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

Booker (fulltime)

Werkzaamheden
Als Salon B booker (28-38 uur) kom jij als eerst in contact met nieuwe klanten van Salon B en ben je verantwoordelijk voor de eerste indruk en beleving. Daarom vinden we het bij Salon B belangrijk dat dit contact zo persoonlijk mogelijk is voor de klant en dat je hem of haar zo vriendelijk mogelijk te woord staat. Telefonisch plan je de afspraken in en beantwoord je eventuele vragen.

 
Wie ben jij?
Je hebt een passie voor mensen en gastvrijheid en weet dit over te brengen in een telefonisch gesprek. Daarnaast zie jij de mogelijkheden om de planning voor de haarstylisten zo efficiënt mogelijk te organiseren. Je bent leergierig en neemt actief deel aan trainingen die worden aangeboden om jouw kundigheid en passie te optimaliseren. Doordat jij de gasten een fantastische ervaring geeft tijdens hun eerste gesprek met ons, draag je bij aan het succes van Salon B.
 
Wat we van je vragen
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, neemt graag initiatief en vindt het leuk om extra administratieve taken te doen. Je bent secuur, flexibel, communicatief sterk, representatief, gestructureerd, resultaatgericht, efficiënt, planmatig en organisatorisch sterk. Verder heb je een duidelijke en prettige telefoonstem en spreek je de Nederlandse en Engelse taal vloeiend. Je vindt het leuk om ’s avonds en in het weekend te werken. Daarnaast vinden we het natuurlijk fijn als je een gezellige collega bent! Ervaring in de kappersbranche is een pre.
 
Locatie
Onze bookers werken op ons hoofdkantoor in Amsterdam (Stekkenbergweg 3F). Je vaste dagen zijn maandag en zaterdag, de andere dagen zijn flexibel. Je werkt op je eigen laptop.
 
Wat wij je bieden
  • Flexibele werkomgeving
  • Een gezellig, jong team
  • Reiskostenvergoeding
  • Bruto uurloon van € 9,04 (vanaf 22 jaar)
 
Interesse?
Stuur je cv en motivatiebrief naar: lois.leussink@salonb.nl.