Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

Modeopleiding: MODE & MEDIA STYLING

De fulltime opleiding Mode & Media Styling is een professionele, praktijkgerichte modeopleiding waarbij je in hoog tempo wordt klaargestoomd voor het stylingvak. Al na één jaar kun je aan de slag als allround modestylist.
Geen enkele andere Nederlandse stylingopleiding krijgt het voor elkaar om stylisten zo intensief op te leiden in zo’n korte tijd. Binnen slechts twaalf maanden brengen we je niet alleen de theorie, maar ook alle kanten van de praktijk bij. Zo heb je alle kennis en ervaring in huis om direct na je opleiding te starten als modestylist.

Mode & Media Styling biedt behalve de standaard stylingcursus ook een verbreding daarvan. De vakken die onder het huidige parttime cursusaanbod vallen worden tijdens deze jaaropleiding verdiept. Gedurende veertig inspireerde, intensieve weken leer je hoe je concepten ontwikkelt voor modebladen, hoe je de styling verzorgt ten behoeve van reclame-uitingen en van bekende Nederlanders en TV persoonlijkheden, en hoe je imago’s bepaalt en neer kan zetten met behulp van styling.

Daarnaast besteden we zeker ook aandacht aan andere facetten van het stylingvak. Het voorbereiden en organiseren van een succesvolle fotoshoot of andere productie is net zo belangrijk als de invulling daarvan. Net als het opdoen van voldoende basiskennis over vakgebieden die nauw verbonden zijn met styling, zoals kleurkennis, hairstyling en visagie. Weet je daar ook het nodige van, maakt dat je tenslotte een completer stylist. Wat verder voorbij komt zijn vaardigheden als presenteren, portfoliomanagement, strategie, finance, software en bedrijfsvoering; belangrijke bagage wil je als beginnend stylist commercieel slagen. 

B Fashion Academy werkt met zeer praktijkgerichte docenten. Tijdens de opleiding Mode & Media Styling worden gastlessen gegeven door succesvolle personen uit de stylingbranche.

Ga naar www.bacademy.nl/fashion voor meer info!