Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

ALLROUND MAKE-UP ARTIST bij B academy

ALLROUND MAKE-UP ARTIST IN 40 WEKEN

De fulltime jaaropleiding Allround Make-up Artist is een professionele, praktijkgerichte visagieopleiding waarbij je in hoog tempo wordt klaargestoomd voor het make-upvak. Al na één jaar kun je succesvol aan de slag als make-up artist in de fashion wereld, achter de schermen voor film en TV, of in de commerciële beautybranche.

Binnen twaalf maanden brengen we je niet alleen de theorie, maar ook alle kanten van de praktijk bij. Zo heb je alle kennis en ervaring in huis om direct na je opleiding te starten als visagist.

Gedurende de veertig inspirerende, intensieve weken leer je alle aspecten die je moet weten op het gebied van make up, special effects, grime en de commerciële kant van make-up (bijvoorbeeld advisering en verkoop). Alle foundation technieken komen aan bod, denk daarbij aan het aanbrengen van een mooie basis waarop je verder kunt werken en shape technieken om andere bone structures te kunnen creëren. Ook leer je verschillende oog en lip technieken, denk hierbij aan het maken van bijvoorbeeld een Galliano look, klassieke eyeliner, of een beauty lip.

Daarnaast besteden we aandacht aan de vele andere facetten van het visagievak.
Het goed voorbereiden en organiseren van een succesvolle fotoshoot of productie, of het opdoen van basiskennis over vakgebieden die nauw verbonden zijn met make-up. Denk aan kleurkennis, fashion styling, manicure en fotografie. Wat er verder bij de opleiding komt kijken zijn vaardigheden als presenteren, communicatie, portfoliomanagement, finance, software en bedrijfsvoering; belangrijke bagage wil je als beginnend visagist commercieel slagen.

B Academy werkt met zeer praktijkgerichte docenten die goede contacten hebben met de meest mooie merken (Make-up Studio, M.A.C en Ellis Faas cosmetics om er een paar te noemen). Tijdens de opleiding Allround Make-up Artist worden gastlessen gegeven door succesvolle personen uit de branche.

Ga naar www.bacademy.nl/makeup voor meer info!