Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop


In de Salon B Blow Dry Bar wordt je haar geföhnd en gestyled met een professioneel, gepolijste finish. De perfecte voorbereiding voor een avond uit, een belangrijke afspraak, of gewoon wanneer je jezelf wil laten verwennen.


The Blow Dry Bar Menu

Binnen de Salon B Blow Dry Bar kun je kiezen uit 8 verschillende looks die zo van de catwalk af komen. Jouw keuze wordt aangepast voor je haar lengte. Het team van Salon B creëert de look binnen 30 minuten.
 


Behandeling & prijzen

Wash, Blow Dry & Styling €36,-*
Prep, Blow Dry & Styling €30,-*

Je kunt kiezen voor een behandeling inclusief het wassen van je haar, maar is je haar al schoon, of is het niet nodig om je het te wassen om de gekozen look te creëren, dan kan het ook vanaf een droge basis geföhnd en gestyled worden. Dan wordt je haar voorbereid met een mousse of dry shampoo en dat noemen we ‘preppen’ van het haar. De prijs is inclusief productgebruik en een drankje naar keuze.

* Als je haar zeer lang, dik of lastig te bewerken is, zal er extra tijd voor je worden gereserveerd en een toeslag worden berekend. Uiteraard wordt dit van te voren met je gecommuniceerd.