Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

Salon B Amsterdam Centrum


GRAVENSTRAAT 22, 1012 NM AMSTERDAM

020 3300662

amsterdamcentrum@salonb.nl

 

PRIJSLIJST:

salon-B-prijslijst-2017
Amsterdam-Gravenstraat-Advice Amsterdam-Gravenstraat-Shop Amsterdam-Gravenstraat-Colour Amsterdam-Gravenstraat-Shine Amsterdam-Gravenstraat-BlowDryBar

OPENINGSTIJDEN:

Maandag 11:00 - 20:00
Dinsdag 09:00 - 20:00
Woensdag 09:00 - 20:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag gesloten

 

 • Onder de 20 jaar? Op maandag, dinsdag, woensdag en op donderdag tot 17 uur krijg je 20% korting! *Niet geldig op extensions/verlengingen en producten (t/m 19 jaar).

 

 • Hair lovers, opgelet: we gaan verbouwen!
  De salon is gesloten van 6 januari tot 29 januari, krijgt een compleet andere indeling en kan niet anders dan stunning worden! In de tussentijd kan je nog steeds bij je haarstylist terecht in Amsterdam oud-zuid. Je kan nog steeds naar deze salon bellen om je afspraak te maken.
  Adres Salon B, Amsterdam oud-zuid: Willemsparkweg 30, te Amsterdam
   


Also available at this location:

 

 

 

 


HAARSTYLISTEN:


Angela

Angela van Hulst
Haarstylist Salon B Amsterdam Centrum

Mijn passie is...

Alles wat met haar te maken heeft. Elke klant is uniek en ik wil haar maken wat echt bij jou past.
Ik blijf altijd op de hoogte van nieuwe trends en technieken, waardoor ik blijf leren en altijd nieuwe toffe coupes maak.

Waar ik trots op ben…
Dat ik hier als jonge ondernemer sta bij salon b met een geweldig team om me heen
En dat we elkaar blijven inspireren.

Mijn favoriete plek…
De Colour Zone, ik vind het geweldig om haar te maken met mooie verschillende kleuren, door een goede kleur bij mijn klant te kiezen  kan ik de coupe van mijn klant nog meer versterken.


Find me on instagram: @hairby_angelavanhulst

 


Ayleen

Ayleen Boonstra
Haarstylist Salon B Amsterdam Centrum

Mijn passie is....  
Hair, make-up & styling/fashion! Dit laat ik ook doorvloeien in mijn werk als haarstylist! Daarnaast is Salon B echt mijn passie. Het bedrijf en de familie zijn echt super om mee samen te werken. Bij ons komen haarstylisten écht samen om super tof personalized hair te maken. Wij delen onze passie graag met elkaar en hebben soms ook na werk brainstorm sessies om up-to-date te blijven.

Waar ik trots op ben...
Ik ben trots op mijn zelfstandig ondernemerschap bij Salon B. Hier voel ik me vrij en kan ik voluit mijn passie uitoefenen! 

Mijn specialiteiten zijn..
Haar maken dat echt bij JOU past en speciaal voor jou is gemaakt. Daarnaast ben ik een grote fan van kleuren, föhnen and long luscious hair!

Volg mij nu ook op Instagram voor mijn resultatenfoto's: @hairby.ayleen


Fleur

Fleur de Jong
Haarstylist Amsterdam Centrum

Wat mij inspireert...

Is Fashion, mensen die anders durven te zijn - out of the box te denken.

Mijn passie is...

Mensen een nieuwe ik geven, binnen hun eigen comfort zone, door mijn creativiteit op hun HAAR los te gooien !

Waar ik trots op ben...
Is dat ik, na een aantal jaar uit het vak te zijn geweest, de stap heb durven nemen om mijn droom te volgen en toch ervoor te gaan! Ik heb bij B academy The Complete Hairstylist gevolgd en bij de academy jong talent salon 'The Graduates'  mijzelf nog meer kunnen ontwikkelen. En nu sta ik als zelfstandig ondernemer bij Salon B! Daarnaast ben ik enorm trots dat ik, na pas een jaar als zelfstandig ondernemer gewerkt te hebben, al mijn eerste award heb gewonnen namelijk de B Magnet Award! Deze Award houdt in dat ik van alle haarstylisten van B in een jaar tijd het snelst mijn klantenkring heb opgebouwd. Dat is echt tof! Ik ben dan ook heel blij met al mijn huidige klanten die ik nu al mooi haar geef en zou dit graag bij nog meer klanten willen doen!
 
Winnaar Salon B Magnet Award 2014


Luuk

Luuk van Esch
Haarstylist Salon B Amsterdam Centrum

Wat mij inspireert…
Festivals en Social media zoals Instagram en Pinterest inspireren mij enorm! Ook vind ik het erg inspirerend als mensen de beste versie van zichzelf durven te zijn en zichzelf hierbij laten inspireren door de laatste trends.

Mijn passie is…
Fashion! Ik vind het supertof om met de laatste trends bezig te zijn en deze vervolgens door te vertalen naar de personen die bij mij in de stoel zitten.

Mijn specialiteiten zijn…
Kleuren en stylen. Ik vind het super om haar te maken dat perfect aansluit bij de klant!

 

 


Maxime

Maxime Wiebes
Haarstylist Salon B, Amsterdam Centrum


Wat inspireert mij...
Mijn hart gaat sneller kloppen van old-school haar, alle hairstylisten around the world, maar het meeste van kleur! Mijn inspiratie vind ik vooral in fashion, make-up en de prachtige natuur. Door deze invloeden en mijn creativiteit met elkaar te combineren krijg jij awesome haar!

Waar word ik blij van...
Als ik al mijn klanten een geweldig gevoel heb kunnen geven met hun nieuwe haar! Mensen heb kunnen inspireren met wat ik doe. En een gezellige 'Netflix & chill' avondje heb gehad met mijn vrienden, of een avond dansjes doen!

Wat zijn mijn specialiteiten...
Create something amazing! Dat is wat ik bij elke klant doe. Of het nou een edgy haircut is of een geweldige kleur. Tijdens ons advies gesprek gaan we er samen achter komen hoe we jou haar kunnen omtoveren. Ik ga je uitleggen hoe je thuis deze look kan creëren maar ook hoe je je haar gezond en mooi kunt houden met de producten die bij jou passen! Dit betekent dat je pas de deur uitgaat als we jou ultieme haar hebben gecreëerd!

Want to know and see more?! Check my instagram @maximerobinwiebes


Randy

Randy van Rijsbergen
Haarstylist Salon B Amsterdam Centrum


Wat mij inspireert…

Zijn alle modellen on the runway. Zij dragen allemaal een bepaalde "look" met zich mee wat hun of de collectie eigen maakt. Hun image wordt versterkt, door verschillende factoren, waaronder het haar. Ik wil graag bij iedereen die "look" creëren, die het maximale uit iemand halen. Of dit nou voor jou een clean and bright feeling word, of een meer uitgesproken statement, ik ga het graag met je uitvinden in een uitgebreid adviesgesprek.

Waar ik trots op ben…
dat ik op jonge leeftijd al wist wat ik wou gaan doen, en wat ik ervoor moest doen. Ik heb op mijn 19de mijn eerste Coiffure Award nominatie binnengesleept.

Mijn specialiteiten zijn…
Een total package te maken. Met een kleuring die bij jouw persoonlijkheid hoort versterk je niet alleen je image, maar versterk je ook je zelfvertrouwen. Je haircut word er zelfs nog meer 'special' door.

Awards: Nominatie Coiffure Award 2012 categorie Consumer award
 

Hair: Randy van Rijsbergen
Fotograaf: Otto van den Toorn
Make up: Jayne Meyer
Model: Manon Louise van Drumpt


Shoot Inspiratie: De motto "You are as Free as your Hair" 


Sanne

Sanne van den Broek
Haarstylist Salon B Amsterdam

Mijn passie is...

Het creëren van een totaalplaatje door middel van colour, cut and styling geeft mij een enorme kick. Door een touch up te maken, passend bij de persoonlijkheid en stijl van de klant, kan je al snel een andere look creëren. Zo kun je elke keer weer vernieuwend zijn, heel inspirerend!

Waar ik trots op ben...
Dat ik de kans heb gekregen om bij Salon B te mogen werken. Ik heb een tijdje bij The Graduates in Utrecht gestaan als assistent manager waarbij ik jonge haarstylisten coachte om te groeien in het kappersvak. Sinds de opening van Salon B in de Gravenstraat, werk ik als trotse ondernemer bij Salon B. Mijn werk werd in 2014 nog eens extra beloond doordat ik een B Award voor Most Effective Advisor won.

Winnaar Salon B Most Effective Advisor 2014


Sue

Sue Soussain
Haarstylist Salon B Amsterdam Centrum

 • Mijn passie is... 
  HAAR... Ja, dat is echt het maken van mooi haar! Sinds ik mij kan herinneren, hou ik er van om met haar bezig te zijn en te kijken wat past bij de persoon.  Ik vind het ook super om mijn creativiteit daarin kwijt te kunnen.  


Waar ik blij van word…
 Kleine dingen zoals gras waar de vorst overheen is geweest en het knispert, iemand die naar je glimlacht op straat, mijn katten die lekker op schoot komen kroelen, de zon die schijnt,  MOOI HAAR, dat mijn klant helemaal lekker vertroeteld en met mooie haren naar huis gaat. 

Mijn specialiteiten  zijn...
Kleur persoonlijk maken. Ik vind het tof om een kleur helemaal speciaal voor iemand te maken, of het nu om een heel natuurlijk kleureffect gaat of dat er wat meer een edge aan mag zitten. En ik hou erg van lang haar (maar ik vind het ook tof om kort haar te maken!) .

Volg mij nu ook op Instagram voor mijn resultatenfoto's: @colourmesue
 


Yvette

Yvette Nijhof
Haarstylist Salon B, Amsterdam Centrum

Mijn passie is...
Personalized hair! Elk haar valt namelijk weer anders. Nadat ik in nat haar een goede basis heb geknipt, vind ik het belangrijk om in droog haar met speciale kniptechnieken het haar nog verder uit te werken (personalizen). Dit doe ik zodat het haar goed valt en het echt een op maat gemaakte coupe wordt die past bij de persoon. Daarom vind ik bijvoorbeeld krullen knippen heel erg gaaf. Ik raak helemaal gefascineerd als ik iemand met een bos krullen in de stoel heb! Ik kijk hoe het haar valt en wat de krul doet, om vervolgens hierin een mooie vorm te knippen met veel body en volume. Krullen knippen is bijna alsof je aan het beeldhouwen bent :)

Daarnaast heb ik ook een passie voor men's hair! Ik vind het heel tof om het haar van mannen te knippen. Vooral een strakke 'fade' maken met de tondeuse, LOVE IT! Zo heb ik een hele gave cursus 'Barber skills' gevolgd tijdens de Salon B Education day. Deze cursus werd gegeven door Mike Taylor, een bekende barbier uit de UK.

Waar ik blij van word…
Vooral van het maken van een totaal plaatje bij iemand, dus van het kleuren tot het knippen en styling. En dat helemaal aangepast aan de persoonlijkheid en stijl van de klant, zodat diegene de salon verlaat met een WAUW-gevoel en zichzelf nóg zelfverzekerder, mooier en sexier voelt!

Waar ik trots op ben…
Dat ik bij zo'n uniek en cool bedrijf als Salon B mag werken, waar je zoveel mogelijkheden hebt als haarstylist! En dat ik met allerlei mensen mag samenwerken die net zoveel passie voor haar hebben als ik.