Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Webshop

Vraag hier de brochure aan:

Ben jij haarstylist en wil je graag meer weten over hoe het is om met Salon B samen te werken? Vul dan hieronder je gegevens in en we sturen zo snel mogelijk de brochure naar je toe.

* verplichte velden
  1.   verification image, type it in the box
  2.  

Haarstylist

Wanted: ondernemende, getalenteerde, team-minded haarstylisten
 
Heb jij al een aantal jaren ervaring als haarstylist en ben je toe aan een leuke, nieuwe uitdaging? Wil je graag de volgende stap zetten, maar zoek je niet de verantwoordelijkheden die het hebben van een eigen salon met zich meebrengt? Houd je ervan om als team een mooi resultaat neer te zetten en heb je het gevoel dat je nooit bent uitgeleerd? Misschien zijn wij dan wel een match made in heaven!
 
Wij zijn Salon B. Misschien ken je ons al en misschien wel helemaal niet. In dat geval praten we je graag even bij. Als je bij ons werkt, doe je dat niet in loondienst, maar als zelfstandig ondernemer. Dat klinkt spannender dan het is, want wij nemen je zoveel mogelijk zorgen uit handen. Je huurt een werkplek in een van onze salons en vormt samen met gelijkgestemde haarstylisten een coöperatie. Wij ondersteunen je bij van alles en nog wat: van marketing tot administratie en van business coaching tot educatie. Dit alles zodat jij je kunt richten op datgene wat voor jou belangrijk is: het ontwikkelen van je eigen talent en alle blije, gelukkige en tevreden klanten die graag bij jou terugkomen.
 
Werken bij Salon B is een feestje! Want…
  • … je hebt veel vrijheid (je kunt parttime of fulltime werken en bepaalt je eigen werktijden en -dagen);
  • … je loopt weinig risico (je kunt in een veilige, beschermde omgeving voor jezelf beginnen);
  • … je begint meteen te verdienen (je start met een omzetgarantie, zodat je verzekerd bent van een inkomen terwijl je jouw klantenkring opbouwt);
  • … je kunt blijven leren (Salon B heeft het beste saloneducatieprogramma van Nederland);
  • … je krijgt alle ruimte voor creativiteit (je wordt geïnspireerd door nationale én internationale topeducators).
 
Ben je enthousiast geworden? Vraag hiernaast onze brochure aan als je denkt dat wij bij elkaar passen en je graag meer over ons concept te weten wilt komen. Jezelf meteen aanmelden voor een infoavond kan trouwens ook. We verheugen ons erop je te mogen ontmoeten!