Salon B Amsterdam Centrum in een nieuw jasje

Het duurde drie volle weken en ging gepaard met bloed, zweet en tranen, maar het resultaat van de verbouwing van onze salon in hartje Amsterdam mag er beslist zijn. Aan de buitenkant lijkt er weinig te zijn veranderd, maar schijn bedriegt: binnen waan je je in een compleet nieuwe hair heaven… Hoog tijd om een tipje van de sluier op te lichten!

Trots als een pauw. Zo voelden we ons bij het zien van het resultaat van de verbouwing. In een tijdsbestek van slechts drie weken is de salon tot de grond toe afgebroken (nou ja, vanbinnen dan) en uit de spreekwoordelijke as herrezen. De indeling is compleet veranderd, de verschillende zones hebben een nieuw plekje gekregen en de salon is voorzien van de nieuwste technische snufjes en een geheel nieuw interieur. Mét pauwenstoel.

Time flies! Inmiddels heeft onze salon aan de Gravenstraat haar deuren alweer een week geopend, dus de kans bestaat dat je het eindresultaat in de tussentijd al hebt bewonderd. Nee? Dan nodigen we je bij dezen graag uit om een kijkje te nemen! Je kunt een afspraak maken door te bellen naar 020-3300662 of gewoon even binnenlopen als je toevallig in de buurt bent. Vinden we hartstikke leuk!

Delen:
FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblr
This entry was posted in News and tagged , , , , , .