Christmas gift guide: Happy new hair!

It’s beginning to look a lot like Christmas… Nog iets meer dan een week en dan is het zover: Kerst! Is jouw cadeautjesjacht nog in volle gang en kun je wel wat lastminute inspiratie gebruiken? Deze ‘gift guide’ helpt je op weg en vertelt je wat het ideale haarproduct is om je moeder, zus, boyfriend of beste vriendin (of jezelf, if you wish) cadeau te doen.

Wat? Bond Therapy Weekly Treatment van The Insiders
Voor wie? De moeder die haar haren al jaren kleurt en wiens lokken wel wat tender, love and care kunnen gebruiken.
Wat doet het? De Bond Therapy Weekly Treatment herstelt de zwavelbruggen die tijdens chemische behandelingen zoals (ont)kleuren zijn verbroken. Het maakt het haar sterker, laat het glanzen en beschermt het tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
Wat kost het? € 32,50

Wat? Smooth & Care Steam Styler van The Insiders
Voor wie? De zus met (naar eigen zeggen) ‘onhandelbaar haar’, die ’s ochtends (en ’s avonds, ’s middags, ’s nachts…) veel te lang de badkamer bezet houdt.
Wat doet het? De Smooth & Care Steam Styler gebruikt stoom en infrarode straling om het haar intens te hydrateren en eigenwijze plukjes te temmen. Het resultaat? Gladder, zachter en glanzender haar zónder pluis!
Wat kost het? € 99,95

Wat? Bossy Molding Paste van The Insiders
Voor wie? De boyfriend die niet vies is van een retro jarentachtiglook à la Steve Harrington uit de Netflix-serie Stranger Things.
Wat doet het? De Bossy Molding Paste werkt verdikkend en geeft het haar stevigheid en glans. Het houdt zelfs de meest weerbarstige lokken in toom – en dat de hele dag lang!
Wat kost het? € 24,95

Wat? Prêt-à-powder van Bumble and bumble
Voor wie? De vriendin die haar haren wil laten wennen aan minder wasbeurten, maar geen genoegen neemt met your average droogshampoo.
Wat doet het? Prêt-à-powder is een droogshampoo en volumepoeder in één. Het absorbeert vet en oliën en geeft het haar een volumeboost waar je u tegen zegt.
Wat kost het? € 29,90

Wat? Shine On Finishing Spray van Bumble and bumble
Voor wie? Voor jezelf, natuurlijk!
Wat doet het? De Shine On Finishing Spray heeft een antistatische werking en geeft het haar een schitterende glans, zonder het te verzwaren. Het perfecte kerstcadeautje voor jezelf, om je partylook compleet te maken!
Wat kost het? € 30,-

Alle genoemde producten zijn te koop in onze salons en via onze webshop. Daar vind je trouwens nog veel meer Christmas presents. Veel shopplezier!

Delen:
FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblr
This entry was posted in Inspiration and tagged , , , , , , , .